Middag med mordmysterie - 2. februar 2024
Tidspunkt
02.02.2024 kl. 17.15 - 02.02.2024 kl. 22.15
Sted
Kommer - afh├Žnger af tilmeldte
Beskrivelse

Vi sidder og spise i grupper á 4-7 personer. Der vil være pauser undervejs i spisningen får vi flere hints til at sammen at kunne løse mordgåden. Opdelingen afhænger af hvor mange vi er.

Tilmeldingen dækker underholdning, mad, drikkevarer (kaffe, vin, øl, sodavand og kildevand)  Bemærk det er vigtigt at du er klar 17.15 for der starter fortællingen.

Lokationen er ikke fastlagt endnu - men det bliver i Ringsted Bymidten +- 1 kilometer. Igen afhænger det af interessen for eventet.

 
Måske bliver det Testamentet vi skal spille men det er ikke helt fastlagt endnu. Om testamentet skriver de:
Testamentet er et mordmysterie fyldt med overraskelser og spænding – den rige vært er død på mystisk vis, og han efterlader sig et videobånd, trusselsbreve fra morderen, og hele sin formue og det altafgørende og skæbnesvangre testamente. Det er op til middagsgæsterne at opklare mordet!

Spillet:

TESTAMENTET lader sig inspirere af spændende mordmysterier og fortrinlige middage, alt sammen kombineret i én stor pærevælling af underholdende mystik og festlighed. Som deltagere tildeles I en rolle samt tilhørende personlige effekter og props, og under mordmiddagen er det karakterernes opgave at opklare mordmysterier ved hjælp af god fornuft, fantasi og indlevelse.
 En af deltagerne er selve morderen, og for denne gælder det om ikke at blive afsløret undervejs, men i stedet at lægge hindringer for de andre deltageres opklaring af mordmysteriet. Undervejs leder vi arrangementet i form af butleren James’ og kokken Soufflés tilstedeværelse og selvfølgelig Herbert selv, der igennem en videooptagelse vil sidde til bords med de inviterede.

Vær med til at opklare mysteriet og bring din indre Sherlock Holmes frem!

 

Vi starter kl. 17.315Ankomst  velkomstdrink, introduktion og velkomst v. baronen samt Introduktion af baronens trofaste personale (skuespillere).
 
Ca. kl. 21:15 Kaffe serveres, mens bord-grupperne vælger kandidaten de tror har begået mordet og vinderholdet kåres.
 
Ringsted Kommunes Personaleklub