Juleshow - Christmas om Broadway 30. november
Tidspunkt
30.11.2019 kl. 15.00 - 30.11.2019 kl. 20.00
Sted
Krabasken, Slagelse
Beskrivelse

I Krabasken store juleshow har vi prøvet at vælge mange af de store klassikere, krydret med et par stykker af de mere højtidelige og strøet en håndfuld af de mere ukendte ud over.

Hele fortællingen, som er det rette ord, da det mest er bygget op af sangene, foregår i London i 1800-tallet. Stilen bliver i tråd med Charles Dickens tilsat en smule H.C. Andersen, da omdrejningspunktet kommer til at være en lille, fattig pige, der vandrer kold og ensom rundt i gaderne omkring juletid for at sælge svovlstikker. Alle går lige forbi hende og den eneste måde, hun kan få varmen på, er ved at stryge en svovlstik. Da hun gør det, oplever hun pludselig en lille bid af julestemningen. Hun erfarer hurtigt, at hver gang hun stryger en svovlstik, opstår der nye, dejlige juleoptrin lige foran hende.

Selve titlen ”Christmas on Broadway” har intet med de store musicals på Broadway at gøre, men refererer udelukkende til at vi fejrer jul på Bredegade, der i anledning af at sangene synges på engelsk, har fået et mere internationalt navn (Broadway).

Vi lover juletræer, sne, snemænd, julelys, brændte kastanjer, julegaver, dejlig julestemning og duft af julebagværk… hvem ved måske endda et glimt af selveste julemanden!

Alle sange synges på engelsk, mens (den meget sparsomme) dialog udføres på dansk.

Instruktør: Peter Thieme

 
Bemærk du kører selv til Slagelse
Ringsted Kommunes Personaleklub