Online vinsmagning 27. august
Tidspunkt
27.08.2020 kl. 18.00 - 27.08.2020 kl. 19.15
Sted
Vin og Vins facebookside
Beskrivelse
Vi har nogle pladser på et arrangement Vin & Vin afholder.
 
Vin og Vin har inviteret Diogo Campilho, der er manden bag vinen fra det portugisiske vinhus Lagoalva. Han vil fortælle historier fra huset og tage os igennem smagning af hans vine. Det foregår på engelsk, men Henrik fra Vin og Vin vil oversætter, hvis der er spørgsmål. Fordi som ved sidste online smagning, er vi velkomne til at stille spørgsmål eller komme med kommentarer.
 
Smagningen starter kl. 18.00 - de 6 vine gennemgåes en efter en, derfor skal der kun skænkes minimalt op i glassene. Det vil vare ca 1 time og 20 minutter, hvorefter Vin og Vin takker af, og derefter kan man smage vinene endnu en gang hjemme i stuerne ... nu med evt mad.

Derfor foreslås det også, at man har lidt brød / snacks til smagningen, og venter med at spise til efter smagningen.

Igen er det 6 hele flasker - rigeligt til 1, nok til både 2 eller 4 personer.
 
 
Selve smagningen foregår via Vin & Vins Facebookside - så uanset om du er hjemme, i sommerhuset, eller hos svigermor, kan du deltage i smagningen med os. Du er meget velkommen til at stille spørgsmål og kommentere undervejs.
 
Hvis der kommer yderligere Covod-19 restriktioner og Diego ikke kan komme til Danmark, må vi nøjes med at høre Henrik fortælle om vinene - men vi smager dem alligevel.
 
 
Husk også at du i hverdagen også får 10 % rabat ved køb af varer i Vin og Vin gennem Personaleklubben (dog ikke på rom-tilbuddene ved denne smagning). Fremvis at du er medlem når du køber i butikken, og få din rabat.
Ringsted Kommunes Personaleklub