ZBC stiller sig igen til rådighed, så vi kan få lavet lidt sødt og godt til jul.
På dette kursus vil Carsten undervise os i:
Demo chokolade temperering - evt. en kort teori gennemgang
Fyldte chokoladeskaller 1 - 2 slags fyld
Napoleonshatte med chokolade (bliver måske udskiftet til honninghjerter)
Dragering af mandler på maskine - der bliver vist dragering manuelt også
Hjemmelavet nutella, to slags 1 langtidsholdbar og 1 med fløde
Der bliver serveret en sandwich og en flaske vand, som det passer ind i programmet.
Praktisk information
Der skal bæres maske eller visir fra indgang og til kursuslokalet. Det er frivilligt om man som kursis til bære det under hele kurset. Underviser har visir på under hele forløbet.
Vi skal arbejde i grupper af to personer.
Der er plastforklæde til rådighed, hvis du vil have dit eget skal det medbringes.
Der er sprit til rådighed, og vi skal selvfølgelig holde respektiv afstand til hinanden. Føler du dig sløj, har symptomer på covid-19, så vær sød at melde afbud i så god tid, det kan lade sig gøre.