Online romsmagning 21. august
Tidspunkt
21.08.2020 kl. 19.30 - 21.08.2020 kl. 21.15
Sted
Vin og Vins facebookside
Beskrivelse
I samarbejde med Vin & Vin her i Ringsted, laver vi en online rom-smagning med 6 rom, hvoraf den første blandes som velkomstdrink. Derudover sørger vi for at der medfølger lidt sødt, og salt til en hyggelig aften, med gode fortællinger om rommen, og herlige smagsoplevelser.
 
Hvad indeholder romsmagningen?
 
  • 9 små flasker rom (se billedet)
  • 1  smageglas
  • 1 Gingerbeer som skal bruges til at mikse den første rom til en velkomstdrink Dark n'''''''''''''''' Stormy 
 
Det eneste du selv skal sørge for, er at købe en lime, som skal bruges i velkomstdrinken, godt humør -  og så anbefaler vi at du sørger for saltstænger, chips eller lignende til at hygge med sammen med rommen og os andre bag skærmene. Vin og Vin sælger også Danmarks bedste romkugler såeh… kunne jo overvejes.
 
De forskellige "rom-oplevelser" sørger Vin og Vin at fortælle mere om undervejs.  Der medfølger også en "stemmeseddel" hvor du kan rangere dine rom-oplevelser, og skrive kommentarer til dit eget brug, og en tilbudsliste for de rom vi smager - tilbuddene gælder samme aften, og dagen efter i Vin og Vin.
 
Selve smagningen foregår via Vin&Vins Facebookside - så uanset om du er hjemme, i sommerhuset, eller hos svigermor, kan du deltage i smagningen med os. Du er meget velkommen til at stille spørgsmål og kommenterer undervejs.
 
Du kan fra fredag den 31. juli hente dit rom-sæt i Vin og Vin, du skal blot kunne fremvise email-kvittering for din tilmelding. Eller du kan skrive til tfr@ringsted.dk og aftale tidspunkt for afhentning på Rønnedevej 9.
 
Husk også at du i hverdagen også får 10 % rabat ved køb af varer i Vin og Vin gennem Personaleklubben (dog ikke på rom-tilbuddene ved denne smagning). Fremvis at du er medlem når du køber i butikken, og få din rabat.
Ringsted Kommunes Personaleklub