Klubmodul henter siden
Online romsmagning 21. august
I samarbejde med Vin & Vin her i Ringsted, laver vi en online rom-smagning med 9 rom-oplevelser, hvoraf den første blandes som velkomstdrink. Derudover sørger vi for at der medfølger lidt salte chips til en hyggelig aften, med gode fortællinger om rommen, og herlige smagsoplevelser.
 
Hvad indeholder en online romsmagning?
  • 9 små flasker rom (se billedet)
  • 1  smageglas
  • 2 poser salte chips
  • 1 Gingerbeer som skal bruges til at mikse den første rom til en velkomstdrink Dark n´ Stormy 
 
 
 
Det eneste du selv skal sørge for, er at købe en lime, som skal bruges i velkomstdrinken og dit gode humør. Vin & Vin sælger også Danmarks bedste romkugler såeh… det kunne jo overvejes.
 
De forskellige "rom-oplevelser" vil Vin & Vin fortælle mere om undervejs og der er også indlagt en 10 minutters toiletpause midtvejs.  
Der medfølger også en "stemmeseddel" hvor du kan rangere dine rom-oplevelser, og skrive kommentarer til dit eget brug, og en tilbudsliste for de rom vi smager - tilbuddene gælder samme aften, og dagen efter i Vin og Vin.
 
Selve smagningen foregår via Vin & Vins Facebookside - så uanset om du er hjemme, i sommerhuset, eller hos svigermor, kan du deltage i smagningen med os. Du er meget velkommen til at stille spørgsmål og kommentere undervejs.
 
Du kan fra fredag den 31. juli hente dit rom-sæt i Vin og Vin, du skal blot kunne fremvise email-kvittering for din tilmelding. Eller du kan skrive til tfr@ringsted.dk og aftale tidspunkt for afhentning på Rønnedevej 9.
 
Husk også at du i hverdagen også får 10 % rabat ved køb af varer i Vin og Vin gennem Personaleklubben (dog ikke på rom-tilbuddene ved denne smagning). Fremvis at du er medlem når du køber i butikken, og få din rabat.
Tilmeldte
35 /40
Tilmeldingsfrist
19.08.2020
Tidspunkt
21.08.2020 kl. 19.30 - 21.08.2020 kl. 21.15
Sted
Vin og Vins facebookside
Medlemmer
Ikke medlem
Total
Hvor henter du smags-sættet?:

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.