Klubmodul henter siden
På dybt vand
Henrik Axel Hvidesten

  11.05.2016
  14:02

Foråret har ladet vente på sig, men nu blomstrer det op og termometeret har de seneste dage vist næsten sommertemperaturer. Så hvis det ikke er nu, at svømmehallens trygge 25-meter baner skal skiftes ud med det kolde udendørs gys, så bliver det nok aldrig. Og som sagt, så gjort. Jacob og jeg tog til Ringsteds populære badestrand – Tivolisøen ved Holbækvej. Og selvom det kun er først i maj og det blå flag endnu ikke er hejst som tegn på badevandets kvalitet, så var vi faktisk ikke de eneste, der havde fået den idé. Til gengæld var vi de eneste, der iførte sig våddragter og gav sig til at svømme ud mod midten af søen. Det gik egentlig fint. Våddragten sørgede både for, at vandet ikke føltes ret koldt og for at give mig den nødvendige opdrift så jeg kunne føle, at svømningen gik fint. Så alt i alt startede det godt. Men efterhånden som vi svømmede derudaf blev det mere og mere ubehageligt. Jeg manglede svømmehallens baner at navigere efter, så jeg svømmede rundt i zigzag-kurs. Og så syntes jeg, at det var meget ubehageligt at vide, at under mig var der så meget vand, at jeg ikke kunne bunde samtidig med, at der var et par hundrede meter eller mere tilbage til bredden. Så jeg var faktisk nødt til at vende om før planlagt, da utrygheden blev større og større undervejs.

Da jeg lidt forpustet kom tilbage til bredden mødte jeg en lille pige, der stod i vandkanten og trippede. Hun fortalte, at hun ikke turde gå ud i vandet, fordi hun var bange for hajer. Straks følte jeg mig ovenpå, da jeg jo med overbevisning i stemmen kunne forsikre hende om, at der ikke var hajer i søen. Det tror jeg, gjorde hende lidt mere tryg og hun konstaterede da også hurtigt, at det hun før troede var en haj, bare var en lille pind. Så hun gik lidt længere ud for at soppe mens hun kiggede på sin mor, der sad i sandet og smilede. Og da Jacob senere fortalte mig, at den opdrift der er i våddragten betyder, at jeg bare kan lægge mig på ryggen, så holder den mig oven vande, blev jeg også selv mere tryg. Jeg tror dog, at jeg næste gang holder mig lidt tættere til bredden.

Lis Schmidt Hansen

  11.05.2016
  16:29
Sejt du kaster dig ud i det våde element og fortsætter...... :-)
håber at det hurtigt bliver bedre. Pøj Pøj
Gitte Christensen

  07.09.2017
  01:55
Rart med menneskelighed :-) - og selverkendelse
 

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.