Klubmodul henter siden
Svømmebriller med styrke
Jacob Nordby

  03.02.2016
  08:42

Ikke nok med at jeg er halvgammel, halvtyk og halvskaldet – jeg er også nærsynet! Nærmere bestemt minus 2½ på begge øjne. En ting er at svømme frem og tilbage i svømmehallen uden at støde ind i kanten og de andre svømmere, men noget helt andet er at følge en bane ude i havet og bagefter finde frem til min egen cykel blandt 999 andre, hvilket er en nok så vigtig sag.

Min ide til løsning af problemet var at købe et par svømmebriller med styrke. Men det er bestemt ikke hyldevare hos optikkere og sportsforretninger, som dog gerne bestiller dem hjem for en mindre formue, uden i øvrigt at ville tage ansvaret for, at de passer, og så kan man jo lige så godt selv købe dem på nettet. Efter længere tids søgning tog jeg chancen og bestilte et par, som så lovende ud, hos et firma i Lemvig – og til min store lettelse kom to dage, og passer perfekt. Styrken er også nogenlunde rigtig, så nu kan jeg se skidtet på bunden af svømmehallen og klage over det til personalet :-)

Jacob
Gitte Christensen

  07.09.2017
  02:02
Synd at jeg først opdager denne tråd nu... Du er en fantastisk inspirerende mand, Tak 

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.