Klubmodul henter siden
The Choir of Man - 6. november
Den bedste pub-koncert, du nogensinde har oplevet!
 
Kom med når The Choir of Man gæster Ringsted Kongrescenter den 6. november 2019 kl. 20.00.
 
Britiske The Choir of Man har siden 2016 imponeret verden over på festivaler og i musikhuse med deres festbombe af et pub-show, der hylder tidernes største pop-hits - nye og gamle - med sang, stomp og akrobatik i unikke pub-omgivelser.
Mandekorets ni charmerende herrer er alle og enhver talentfulde performere, sangere, dansere og akrobater og får The Choir of Man til at adskille sig fras andre arrangementer i Ringsted Kongrescenter. Også fordi det hele er pakket ind i britisk pub-stemning i dét, der er blevet kaldt "det ultimative feel-good show" af anmeldere.
 
Pub´en rykker ind i Kongressen
 
I modsætning til stilstående scenografi har The Choir of Man nemlig bygget en kulisse, som de step-dansende, stampende og syngende fyre inkorporerer i deres numre, og som ganske enkelt flytter pub´ens løsslupne stemning ind i teatersalens mørke, hvor man mindst venter den. Komplet med mørkebrun bardisk, piano og masser af atmosfære. Så selvom The Choir of Man bevæger sig mellem koncert, teater, dans og musical, er det først og fremmest en fadølsfyldt, fantastisk aften med popmusikkens største hits i et ganske særligt bar-univers.
 
Sidste sommer udgav gruppen et album, der giver en forsmag på, hvad der er i vente, og blandt andet indeholder nye udgaver af landeplager som: ´Wake Me Up´ med Avicii, ´Chandelier´ af Sia, ´Teenage Dreams´ af Katy Perry og John Farnhams ´You´re The Voice´.
 
Personaleklubben har billetter på gulvet midtfor på række 4 og 5.
 
Der vil i prisen være en valgfri genstand fra baren.
 
Billetterne bliver udleveret i indgangen på dagen.
Tilmeldte
8 /30
Tilmeldingsfrist
25.10.2019
Tidspunkt
06.11.2019 kl. 20.00 - 06.11.2019 kl. 22.30
Sted
Ringsted Kongrescenter
Medlem
Ikke medlem
Total
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.