Klubmodul henter siden
Juleshow - Christmas on Broadway 30. november

I Krabasken store juleshow har vi prøvet at vælge mange af de store klassikere, krydret med et par stykker af de mere højtidelige og strøet en håndfuld af de mere ukendte ud over.

Hele fortællingen, som er det rette ord, da det mest er bygget op af sangene, foregår i London i 1800-tallet. Stilen bliver i tråd med Charles Dickens tilsat en smule H.C. Andersen, da omdrejningspunktet kommer til at være en lille, fattig pige, der vandrer kold og ensom rundt i gaderne omkring juletid for at sælge svovlstikker. Alle går lige forbi hende og den eneste måde, hun kan få varmen på, er ved at stryge en svovlstik. Da hun gør det, oplever hun pludselig en lille bid af julestemningen. Hun erfarer hurtigt, at hver gang hun stryger en svovlstik, opstår der nye, dejlige juleoptrin lige foran hende.

Selve titlen ”Christmas on Broadway” har intet med de store musicals på Broadway at gøre, men refererer udelukkende til at vi fejrer jul på Bredegade, der i anledning af at sangene synges på engelsk, har fået et mere internationalt navn (Broadway).

Vi lover juletræer, sne, snemænd, julelys, brændte kastanjer, julegaver, dejlig julestemning og duft af julebagværk… hvem ved måske endda et glimt af selveste julemanden!

Alle sange synges på engelsk, mens (den meget sparsomme) dialog udføres på dansk.

Instruktør: Peter Thieme

 
Bemærk du kører selv til Slagelse
Tilmeldte
2 /100
Tilmeldingsfrist
14.11.2019
Tidspunkt
30.11.2019 kl. 15.00 - 30.11.2019 kl. 20.00
Sted
Krabasken, Slagelse
Pris for medlemmer
Pris for ikke-medlemmer
Total
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.