Klubmodul henter siden
Dødens Detektiv - 6. februar
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Tidligere vicekriminalinspektør og kriminalteknikker, Bent Hytholm Jensen fortæller om sit spændende arbejdsliv som en af dødens detektiver. Han har været helt tæt på kendte sager som f.eks. Lundinsagen, hvor en mor og to børn blev slået ihjel, drabet på en 10-årig pige i Brøndby, drabet på en lille pige i Benløse, drab og efterfølgende partering af thailandsk kvinde, der blev fundet i Københavns havn og sagen om Amagermanden.

Sammen med sine medarbejdere i de hvide overtræksdragter fra gerningsstedsgruppen hos Nationalt Kriminalteknisk Center har Bent Hytholm Jensen været med til at finde mange af de afgørende spor og fældende beviser, som dels har ledt politiet på sporet af gerningsmanden og efterfølgende har været med til at få drabsmænd, voldtægtsforbrydere og røvere dømt i retten.
Han har derudover også været involveret i identifikationsarbejde af omkomne både på skibet Scandinavian Star og i forbindelse med Tsunamien i 2004, hvor han var udsendt 3 gange som teamleder for et hold af kriminalteknikere, retsmedicinere og tandlæger.

Foredraget foregår i 2 sessioner i pausen vil være sandwich med drikkevarer.

Om Bent Hytholm Jensen
Tidligere vicekriminalinspektør og kriminaltekniker, Bent Hytholm Jensen har i sit spændende arbejdsliv været en af dødens detektiver som virkelighedens CSI.

Igennem næsten 40 år ved politiet, har han arbejdet med flere mediekendte sager som f.eks. Lundinsagen, drab på børn, parteringsdrab og sagen om Amagermanden.

CV
Tidligere vicekriminalinspektør og leder af gerningsstedsgruppen hos Nationalt Kriminalteknisk Center.
Bred erfaring med kriminalteknik og sporsikring fra over tre årtiers arbejde for dansk politi. Erfaring fra både ind- og udland.

Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE
Tilmeldte
53 /53
Tilmeldingsfrist
30.01.2020
Tidspunkt
06.02.2020 kl. 17.00 - 06.02.2020 kl. 19.30
Sted
Ringsted Forsyning
Pris for medlemmer
Pris for ikke-medlemmer
Total
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.