Klubmodul henter siden
Krabasken 4. april 2020
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Dørene åbnes kl. 19:00

KRABASKEN, Breddegade 11C, 4200 Slagelse. (der er egen transport)

Ved ankomst får du/I oplyst, hvilket bord du/I skal sidde og får udleveret billet til baren, hvor du/I kan få en øl /vand eller et glas vin. Der er kaffe/the sat på bordene.

Forestillingen: ALBUM – Til døden os skiller
Ordet “Album” stammer oprindeligt fra latin og betyder “hvid genstand”. Det blev brugt i århundreder om de hvidkalkede tavler, som man benyttede i Romerriget. I dag bliver det brugt om bøger med samlinger af forskellig slags, f.eks. tegninger, papirklip, autografer, klistermærker, frimærker og mønter. Og netop ”samling” danner ramme om forestillingen. For Krabaskens musikforestilling indeholder nemlig ikke mindre end 24 af de største danske hits fra 1980’erne af kunstenere som Kim Larsen, Lis Sørensen, Anne Linnet, Rungsted og Kreutzfeldt, Rocazino og mange flere.
 
Vi møder 12 forskellige skæbner, alle dybt forskellige, til fælles har de dog det, at de alle har ting med i bagagen, der komplicerer livet. Selvom de ikke alle sammen kender hinanden, krydser de hinandens liv på en eller anden måde. Dette er absolut ikke en ren lykke-fortælling!

Forestillingen byder både på det sure, det søde, det fantastiske og forfærdelige man kan komme ud for i livet og ligesom i et album samles alle oplevelserne og udtrykkes gennem musiknumrene.
 
Man vil opleve de kendte sange fortolket på nye måder, spillet af et LIVE-band.
Instruktør: Peter Thieme
Tilmeldte
31 /144
Tilmeldingsfrist
25.03.2020
Tidspunkt
04.04.2020 kl. 19.30 - 04.04.2020 kl. 21.30
Sted
Krabasken, Slagelse
Antal billetter
Total
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.