Klubmodul henter siden
Suppekursus - 14. september
Specialistkursus i supper tager udgangspunkt i forskellige jævningsteknikker (viskositet) samt varmt/koldt.
 
Supperne du skal lave, går fra Gourmetsupper af fineste håndværk, til gammeldags klassisk håndværk, som der for nogle er glemt. Der vil blive øvet gastronomisk svære teknikker.
 
Kurset er til dig, der stiller krav til sensoriske oplevelser, og vil have tips og tricks til kreativ anretning samt læring i udførelse af velsmagende supper.
 
Vi skal fremstille følgende supper:
 
Kolde supper. Små kolde friske sommer supper, der er velegnet til velkomstsnak en varm sommeraften. De er lette at lave og sjove til kreativ anretning. Der er tale om Agurk supper og Gazpacho som er en kold tomat suppe.
 
Gourmet supper består af hummerbisque med glaseret hummerhaler som med garanti bliver en stor succes, hver eneste gang man laver den.
 
Blomkålssuppe med spinattimbale.
 
Som vor mor ville lave den. Hyldebærsuppe med æbler og tvebakker eller melboller.
 
Vi skal være inddelt i hold af to, og du bedes derfor vælge en af de to suppegrupper, når du tilmelder dig. Når alle har lavet deres supper, skal vi smage på dem, så vi får mulighed for at smage alle fire supper. Der bliver udleveret opskrifter på alle fire supper.
 
Med i prisen vil være en let anretning samt vand, vi spiser som det passer ind i vores suppeprogram.
 
Grundet corona bedes du hvis du har symptomer af den ene eller anden årsag - hoste, diarré, ondt i kroppen eller andet ikke deltage i kurset. Det ved du måske først på selve dagen, men giv venligst en besked via mail personaleklub@ringsted.dk eller telefon 20116953. Er det grundet sygdom, du ikke kan deltage i kurset, kan du få din deltagerbetaling retur, vi skal blot have din besked inden kursets start.
Tilmeldte
0 /20
Tilmeldingsfrist
07.09.2020
Tidspunkt
14.09.2020 kl. 17.00 - 14.09.2020 kl. 21.00
Sted
ZBC
Suppe valg *:
Pris
200,00 kr.

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.