Klubmodul henter siden
Eventyrteatret Robin Hood - 20. oktober 2021
Ta´ børnene med i Tivoli og oplev det udødelige eventyr om Robin Hood, der tog fra de rige og gav til de fattige, fortalt på en måde, ingen har oplevet før.
 
Eventyrteatrets forrygende familiemusical er fyldt med sjov, spænding, skæve eksistenser, skønne sange, forrygende fægtekampe og fortryllende magi, og forestillingen er egnet for alle eventyrelskere fra 5 år.
 
Handling:
Da den unge Robin af Locksley vender hjem fra korstogene, er England i kaos: Den onde Prins John har allieret sig med en troldkvinde, som med son sortekunst vil hjælpe ham med at overtage magten fra sin bortrejste bror, Richard Løvehjerte.
 
De fattige sulter, og de fredløse må flygte ud i Sherwoods vilde skove, hvor overnaturlige væsener holder til. Da Prins John ovenikøbet prøver at erobre Robins barndomskæreste, Lady Marian, beslutter Robin sig for at handle.
 
Men tingene går ikke, som vores unge helt har planlagt. Og da Robin opdager, hvilken hemmelighed skoven gemmer på, får han brug for alle sine venners hjælp.
 
Eventyrlig bytte- og refusionsgaranti
Du kan trygt købe billetter til "Robin Hood" med Eventyrteatrets bytte- og tilbagebetalingsgaranti. Bliver forestillingen mod forventning aflyst pga. myndighedernes eller Tivolis påbud, kan du få billetterne byttet til næste års forestilling, få et gavekort, eller få pengene retur. Du kan også være sikker på, at Eventyrteatret og Tivoli efterlever myndighedernes anvisninger til punkt og prikke, så I kan få en eventyrlig oplevelse i trygge rammer.
 
Billetterne er O billetter, og fordelt på rækkerne 4 - 6 foran scenen.
Tilmeldte
4 /29
Tilmeldingsfrist
30.04.2021
Tidspunkt
20.10.2021 kl. 15.00 - 20.10.2021 kl. 17.00
Sted
Glassalen i Tivoli
Medlem
Ikke medlem
Total

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.