Klubmodul henter siden
Mød en psykopat -Online - 3. februar

De fleste kommer tæt på en psykopat en eller flere gange i løbet af livet, men det er ikke sikkert, du er klar over det, før bagefter.

I foredraget går jeg helt tæt på psykopatens natur og betegnelsen psykopati.

Du bliver taget med helt ind under huden på psykopaten og bliver præsenteret for skræmmende eksempler fra den virkelige verden, så genkendelsen af psykopaten bliver tydeligere, og du får en god forståelse for, hvordan en psykopat tænker og handler. De fleste vil finde psykopaten på en gang både skræmmende og tiltrækkende. Efter foredraget vil du være klogere på, hvad der kendetegner en psykopat? Hvorfor går chefer og psykopater ofte hånd i hånd? Hvad gør, at nogen udvikler sig til psykopat?

Udover foredraget "Mød en psykopat" tilbyder Thomas Krohn følgende foredrag: Skal du frygte den næste pandemi?, Hvor går grænsen?, Når biologien dræber og Forfatterblod - med udgangspunkt i mit eget forfatterskab.

Ved tilmeldingen kan du vælge mellem forskellige tilkøb - vi har en hyggepose med nødder, chips og drikkelse - du skal vælge. Så kan du lave ekstra tilkøb hvis andre skal hygge med - så fokus på valgmulighederne :)

Hyggeposen hentes hos Smag Duften i Tinggade.

 Foredraget foregår ved at du modtager indkaldelse til et teams-møde.

 

Tilmeldte
36 /100
Tilmeldingsfrist
27.01.2021
Tidspunkt
03.02.2021 kl. 19.00 - 03.02.2021 kl. 20.30
Sted
Hos dig selv½
Tilmelding til foredrag
Hyggepose - husk vælg hvilken
Ekstra hvidvin
Ekstra rødvin
Ekstra øl 50 cl
Ekstra chips
Ekstra nødder
Total
Hyggeposen drikkevarer skal være:
Mailadressen som mødeindkaldelsen skal sendes til:

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.