Virtuel ølsmagning som styres af Tony fra Klosterbryg. Han guider os igennem 6 forskellige øl.
- Klosterbryg forårs øl - Dansk på 50 cl.
- Carolus Easter - Belgisk påskebryg på 70 cl.
- Primator exclusiv may bock - Tjekkisk på 50 cl.
- Stoodly Stout - Engelsk på 50 cl.
- Ayinger Celabrator - Tysk på 33 cl.
- Klosterbryg Russian Imperial stout - Dansk på 50 cl.
Samlet ca. 3 liter øl - du vurderer selv om sættet er til 1 eller 2 personer.
Hertil kan tilkøbes tapas tallerken med brød fra Rønnedevejs købmanden.
Personaleklubben sælger smagskit og 2 tapas tallerkner i en pakke til 250 kr. Men ønsker du ikke tapas eller ønsker du ekstra smagskit, kan du købe smagskittet for 150 kr.Bemærk smagskittet og maden skal hentes i Vin & Vin den 19. marts mellem kl. 16 og 18. Ønsker du kun smagskittet kan det hentes fra onsdag den 10. marts.
Online d.v.s. via Facebook og Vin&Vin s side, hvor der vil blive fortalt lidt om øllene.
 
Tapas tallerkenen forventes at indeholde Ost,
pølse, kyllingespyd, frikadelle spyd, pesto, aioli, soltørret tomat, olien og
hvidløg, Sirup mandler, Naan brød og flutes.