Klubmodul henter siden
She Loves You - 1. april 2022
Der er desværre ikke flere ledige pladser

Musicalen er i Tivolis Koncertsal og starter kl. 19.30.

Med Lennon og McCartneys udødelige sange oplever vi både den nye, unge kærligheds naivitet, den eksisterende kærlighed forandre sig og den livslange kærlighed blomstre på ny.

Det er 3 fortællinger om kærlighed.

  • Anna og Peters livslange kærlighed og ubetingede hengivenhed sættes på prøve, da Anna modtager uventede nyheder. Hvordan vil Peter holde sammen på familien, når omvæltningerne truer med at skille dem ad? Kan Anna sikre, at deres dyrebare forhold beskyttes for evigt?
  • Louise og Sara har fundet kærligheden og skabt et liv med masser af plads til hinandens selvstændighed og individuelle behov. Men hvad sker der, når Louises eventyrlystne væsen tvinger hende til at træffe et valg, der vender Saras verden på hovedet? Hvornår er det rigtigt at give afkald på samhørigheden til fordel for uafhængigheden? Kan man selv vælge at stoppe med at elske?
  • Daniel og Molly er ikke bare historien om ”dreng møder pige”. Det er historien om en dreng, der møder den mest fantastiske pige man kan drømme om. Men hvad sker der, når pigen allerede er pigen i en andens liv? Skal Daniel forråde en ven for at vinde sit livs kærlighed? Er kærlighed en distraktion – eller er kærlighed egentlig det eneste disse unge mennesker har brug for?
I turen er inkluderet bus næsten lige til indgangen og den kører begge veje. Samt spisning formentlig på Steak House - A Hereford Beefstouw samt drikkevarer under maden og i bussen.

Afgang Ringsted Rådhus.

Tilmeldte
17 /17
Tilmeldingsfrist
09.03.2022
Tidspunkt
01.04.2022 kl. 15.30 - 01.04.2022 kl. 23.00
Sted
Tivoli
Medlemmer - bus, indgang og mad
Ikke-medlem - bus, indgang og mad
Total

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.