Klubmodul henter siden
Pretty Woman - VIP 30. september 2022
Der er desværre ikke flere ledige pladser

Musicalen er i Tivolis Koncertsal og starter kl. 20.00

Du kender historien:

Han vil lave en forretningsaftale…

Hun vil have det hele… og deres kærlighed sprænger alle rammer!Den hovedrige, men ensomme finansmand Edward Lewis kan ikke finde tilbage til sit hotel. Han forvilder sig ind i Hollywoods red light district, spørger om vej og får ved et tilfælde samlet den prostituerede Vivian op, der for 10 dollars indvilliger i at vise ham vej til The Beverly Wilshire Hotel.De tilbringer natten sammen, og da Edward næste morgen indser at han får brug for en kvindelig ledsager til diverse selskaber og business-middage, hyrer han den smukke Vivian for en hel uge. Det starter som en ren forretningsaftale, men som dagene går, forelsker de sig hjælpeløst i hinanden. Og da ugen er gået, er de nødt til at se sandheden i øjnene…

 

I turen er inkluderet bus næsten lige til indgangen og den kører begge veje. Samt spisning formentlig på Steak House - A Hereford Beefstouw samt drikkevarer under maden og i bussen.

Afgang Ringsted Rådhus.

Tilmeldte
27 /27
Tilmeldingsfrist
30.06.2022
Tidspunkt
30.09.2022 kl. 15.30 - 30.09.2022 kl. 23.00
Sted
Tivoli Koncertsal
Medlemmer - bus, indgang og mad
Ikke-medlem - bus, indgang og mad
Total

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.