Klubmodul henter siden
Shopping i Gekås - 23. november
Tilmeldingsfrist er overskredet
Lyst til en shoppingtur til Sverige - de har alt fra biludstyr til sportstøj.
 
I den lille by Ullared ca. halvanden time i bil fra Helsingborg ligger Skandinaviens største varehus Gekås Ullared, som i folkemunde bare kaldes Ullared.

Gekås Ullareds butiksareal dækker et areal på 35.000 kvadratmeter svarende til fem foldboldbaner. Her finder du fødevarer, tøj, fritidsudstyr, elektronik, værktøj, tasker, kosmetik, smykker, rengøringsmidler, dyrefoder, legetøj og boligartikler - for blot at nævne nogle ting.

Gekås bliver hvert år besøgt af næsten 5 millioner kunder, som tilsammen handler for over fem milliarder svenske kr. i varehuset. På en enkelt dag kan varehuset omsætte for 37 millioner kr. (rekord).

100.000 forskellige varer, men ingen tilbud!

Gekås Ullared har ingen tilbudsaviser og slagtilbud - udgiften til reklame og markedsføring er sparet væk. Du finder altså ingen tilbudsvarer, kampagnevarer - og ingen black friday i Gekås. Til gengæld har man året rundt lave priser på alle varer. Varehuset har mere end 100.000 forskellige varer på hylderne, så det burde være muligt at finde noget, man kan bruge.
 
Med i turen er bus fra Ringsted og retur igen - samt mulighed for ca. 5 timers shopping. På vejen over er der lidt morgenbrød til hver og kaffe/the. Du vil også kunne finde sodavand eller kildevand. Der er altså ikke frokost og ikke aftensmad med i din betaling.
 
BEMÆRK der er stram tidsplan - vi kører 7.30 fra Ringsted og fra Gekås kører vi 16.30
Tilmeldte
73 /74
Tilmeldingsfrist
13.10.2022
Tidspunkt
23.11.2022 kl. 07.30 - 23.11.2022 kl. 20.30
Sted
Afgang Ringsted Rådhus

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.