Klubmodul henter siden
Mania ABBA Tribute - 29 september 2023
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Personaleklubben har billetter til denne "Mania - ABBA Tribute" koncert.

Billetterne bliver uddelt i indgangen på selve aftenen, og der vil være drikkevarer ad libitum "Nembar"(gælder i tidsrummet 19.30 - 20) inkluderet i prisen.

Om koncerten skrives der:

Mania byder på en superhyldest til verdens største popgruppe, som tilmed også er ét af de bedst-sælgende bands i historien. ABBA’s comeback album “Voyage” det absolut mest solgte album overhovedet i 2021, med et samlet salgstal på knap 2 millioner eksemplarer.

Med en række helt nye ABBA sange i bagagen kommer Mania nu tilbage til Danmark for at give en række koncerter, og ikke mindst de tidløse hits fra perioden 1973-1982, hvor ABBA dominerede hitlisterne overalt i den vestlige verden. 

Vi taler naturligvis om sange som “Dancing Queen”, “The Winner Takes It All”, “Fernando”, “Take A Chance On Me”, “Super Trouper”, “Waterloo”, “Thank You For The Music”, “Mamma Mia”, “Chiquitita”, “Voulez-Vous” og ikke mindst de nye hits “I Still Have Faith In You”, “Don’t Shut Me Down” og “Just A Notion”.

Man kan forvente en musikalsk og showmæssig gennemgang af de bedste og største ABBA hits, spillet og sunget af et ensemble cast. som er udvalgt efter deres musikalitet, stemmer og lighed med Agnetha, Björn, Benny & Anni-Frid. 

Mania har eksisteret siden 1999, og de har udover fast engagement i Londons West End område også spillet i Australien, Spanien, Belgien, New Zealand, Sydafrika, USA, Danmark, Singapore og Sydkorea. 

 

Tilmeldte
47 /50
Tilmeldingsfrist
31.05.2023
Tidspunkt
29.09.2023 kl. 20.00 - 29.09.2023 kl. 22.30
Sted
Ringsted Kongrescenter

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.