Klubmodul henter siden
Moulin Rouge - The Musical 15. september
Der er desværre ikke flere ledige pladser

Musicalen Moulin Rouge opføres på Falkoner Salen - inden vi skal se den skal vi spise på San Marco Junior. Herfra skal vi gå ca. 100 meter til Falkoner Salen hvor vi får serveret et glas velkomstbobler og introduktion til forestillingen. Kl. 19.00 åbnes dørene til salen for de øvrige og gæster og selve forestillingen starter kl. 19.30

Beskrivelse:

Træd ind i en burlesque verden, hvor erotikken damper, mystikken hersker og champagnen springer. En flamboyant og frivol verden, hvor Det Gode kæmper mod Det Onde, og komedie veksler med tragedie. Baz Luhrmanns spektakulære film bringes til live i Falkoner Salen, Vejle Musikteater og Musikteatret Holstebro, som er totalt forvandlet til den legendariske natklub i Paris. Tiden er La Belle Époque. Stemningen er magisk!

En løssluppen og tragisk kærlighedshistorie. Vi er i Paris år 1899. Den unge, håbefulde digter Christian ankommer til byernes by, hvor han løber ind i den flamboyante kunstner Toulouse-Lautrec. Han skriver på et teaterstykke med titlen ”Spectacular Spectacular”, som Christian løfter til nye højder og giver en rørende slutning. Stykket er tænkt til natklubben Moulin Rouge®. Og hovedrollen skal spilles af natklubbens ukronede dronning, Santine. Det skal udfolde hendes store talent og samtidig være en hyldest til de fire værdier, der definerer Moulin Rouge®: Sandhed, skønhed, frihed og kærlighed. Christian forelsker sig hovedkulds i Santine, og modstræbende må hun erkende, at hun også har stærke følelser for både teaterstykket og den (endnu) uskyldige forfatter. De får natklubbens ejer, Harold Zidler, med på ideen og for at sikre den nødvendige økonomi, allierer han sig med den stenrige og skruppelløse hertug af Monroth. Hertugen vil gerne punge ud, men kun under én betingelse: Santine skal være hans. Nu begynder en tragikomisk trekantsintrige, hvor Santine og Christian kæmper mod alle odds for at udleve deres kærlighed. Men noget, som end ikke kærligheden kan overvinde, har indtaget Santine…

Fra Montmartre til Danmark. Den 6. oktober 1889 åbnede Moulin Rouge for en magisk verden af løssluppen livsglæde. Publikum strømmede til for at glemme hverdagen og kaste sig ud på det enorme dansegulv omgivet af spejlgallerier. En sydende heksekedel af letlevende kvinder, hårdføre arbejdsmænd, kunstneriske sjæle og elegante aristokrater. På scenen blev tidens moral udfordret af forførende forestillinger og den nye skamløse showdans: can-can. Med filmen ”Moulin Rouge” fra 2001 slog Baz Luhrman sit navn fast som en instruktør i flamboyant særklasse. Tag det bedste fra Burlesque, Bollywood, La Traviata og MTV, og bland det sammen i en kalejdoskopisk film – så har man ”Moulin Rouge®”. Filmen fik en begejstret modtagelse og vandt et hav af priser, herunder tre Oscars. I kølvandet på filmens succes opstod ideen om at omsætte den til en scenemusical. Alex Timbers blev valgt til opgaven, og han indbyggede endnu mere intensitet i dramaet og endnu flere hits og ørehængere i handlingen. ”Moulin Rouge! The Musical” havde verdenspremiere den 10. juli 2018 i Boston, og det blev starten på en global sejrsgang, som nu er nået til Danmark i Falkoner Salen på Frederiksberg, Vejle Musikteater og Musikteatret Holstebro.

 

Alle sange synges på engelsk, replikker er på dansk.

Tilmeldte
30 /30
Tilmeldingsfrist
25.08.2023
Tidspunkt
15.09.2023 kl. 14.30 - 15.09.2023 kl. 23.05
Sted
Falkoner Salen

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.