Klubmodul henter siden
Beerwalk på Christiania - 8 september
Der er desværre ikke flere ledige pladser

Vi skal en tur til Christiania, hvor vi skal på en Beerwalk. Vi starter på  Christianias Bryghus, hvor vi hører lidt om bryghuset.

Efter et kort besøg på bryghuset, vil den lokale Nitte give os en guidet tur rundt på Staden, samt fortælle os røverhistorier fra gamle dage, hvor Kim Larsen og Natasja sang, Frank Arnesen røg sig en fed og Bullshit figurerede i hårdeste stil osv. 

Vi skal blandt andet se Kvindesmedien, Månefiskeren, Genbrugsstation og den utroligt dejlige og idylliske natur, der ligger midt i hovedstaden. Alt imens vi nyder øllet fra Bryghuset og hører den fine historie om, hvordan de væltede plankeværket for at skabe en fristad!

På turen rundt, skal vi smage 5 forskellige øl, alle brygget med hamp i.

Turen er på ca 3 km og vare ca. 2 timer.

Efter rundvisningen går turen til Spiseloppen, hvor vi skal nyde en 3-retters menu.

Der er mulighed for at vælge imellem  vegetarisk eller en kød menu. Menuerne kendes ikke på nuværende, da de først sammensættes i måneden før.

Vi mødes på Rønnedevej 9 kl 14.15, hvor bussen henter os. Bussen kører retur fra Christiania kl 21., vi forventer at være i Ringsted kl. 22.

Der vil blive serveret drikkevarer i bussen på turen ud og hjem.

Turen gennemføres ved minimum 15 deltagere

</
Tilmeldte
40 /40
Tilmeldingsfrist
25.08.2023
Tidspunkt
08.09.2023 kl. 14.15 - 08.09.2023 kl. 22.00
Sted
Christiania København

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.