Klubmodul henter siden
Matador - The Musical - 1. marts 2024
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Der er plads på ventelisten. Du kan tilmelde dig, når du er logget ind
En mand kommer til byen
Da Mads Skjern første gang kommer til Korsbæk, får han afslag på et lån fra Hans Christian Varnæs. Det bliver starten på en dramatisk rejse, hvor Mads Skjerns gradvist ændrer identitet fra ydmyg tilflytter til Korsbæks mest magtfulde mand - det naturlige overhoved for et respekteret familiedynasti, og tilmed direktør og ejer af byens største virksomhed. En succesfyldt rejse, men bestemt ikke uden omkostninger for Mads Skjern og hans familie.

Tro, håb og kærlighed
Den nye musical Matador er en medrivende, musikalsk fortælling om to konkurrerende familier, hvis skæbner med tiden væves tæt sammen. Et både storslået og intimt drama om ambition, tradition og fornyelse, men også om forandring og at turde stå ved hvem, man er.

Charme, varme og humor

En helt ny, original opsætning af Matador rammer Danmark i 2024, og er garant for de bedste skuespillere, sangere og musicalperformere i landet, nye fantastiske sange og musik, overdådig scenografi og vigtigst af alt: Den helt specielle charme, varme og humor, der bor i Korsbæk.


I turen er inkluderet bus næsten lige til indgangen og den kører begge veje. Samt spisning et sted og drikkevarer under maden og i bussen.

Afgang Ringsted Rådhus. 

 

Tilmeldte
56 /56
Tilmeldingsfrist
19.02.2024
Tidspunkt
01.03.2024 kl. 15.45 - 01.03.2024 kl. 23.30
Sted
Scandic Falkoner

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.