Klubmodul henter siden
Online-Banko - 6. juli 2023
Tilmeldingsfrist er overskredet

 Så har du igen mulighed for at deltage i online Banko.

Igen er deltagelse gratis og kun for medlemmer. Du modtager nye bankoplader du skal bruge senest 26. juni

Vi spiller via Teams og derfor får du en indkaldelse i din kalender - så husk skriv mailadressen, hvortil vi skal sende bankoplader, men også mødebookingen (kalenderindkaldelsen). Det er den du skal bruge for at være online under spillet.

Du kan forvente (at du via mail modtager 2 A4 sidder med 6 plader på hver - det er disse plader du bruger til alle 6 spil. Der vil være gevinst på 1 række, 2 rækker og fuld plade. Du du kunne med fordel vælge at printe siden ud i 6 stk - en pr spil.  

Som forsøg: Bemærk du kan denne gang købe 2 ekstra A4 ark - der er 6 plader på hvert ark. Men det er dig som medlem der skal ringe ind.

Denne gang vil det primært være gavekort + pakker, som skal hentes på Ringsted Rådhus - altså hvis du vinder og hentes inden 1. september 2023 - ellers går de ind i bankopuljen igen.

Husk ved tilmeldingen at skrive til hvilken mail vi skal sende dels banko-pladen.

NB hvis du ikke er tilmeldt og på vores liste kan du ikke vinde og du kan kun vinde på de plader du får tilsendt til netop dette bankospil.

Tilmeldte
0 /160
Tilmeldingsfrist
14.06.2023
Tidspunkt
06.07.2023 kl. 19.00 - 06.07.2023 kl. 21.00
Sted
Online

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.