Klubmodul henter siden
Middag med mordmysterie - 2. februar 2024
Tilmeldingsfrist er overskredet

Vi sidder i grupper af 4-7 personer (afhænger af deltager antallet). Mens vi får serveret noget god mad samt vin, vil skuespillerne fortælle om den tragiske hændelse og komme med hint til hvem der er skyldig. Undervejs i spisningen får vi flere hints. Det gælder om at løse gåden - til slut vil vi blive spurgt om hvem den skyldige er. Menuen kommer senere og skal nok blive rundtsendt til alle.

Tilmeldingen dækker underholdning, mad, drikkevarer (kaffe, vin, øl, sodavand og kildevand)  Bemærk det er vigtigt, at du er klar 17.15 for der starter fortællingen.

Vi mødes Ved Møllen Selskabslokaler, Køgevej

 
Måske bliver det Testamentet vi skal spille, men det er ikke helt fastlagt endnu. Om testamentet skriver de:
Testamentet er et mordmysterie fyldt med overraskelser og spænding – den rige vært er død på mystisk vis, og han efterlader sig et videobånd, trusselsbreve fra morderen, og hele sin formue og det altafgørende og skæbnesvangre testamente. Det er op til middagsgæsterne at opklare mordet!

Spillet:

TESTAMENTET lader sig inspirere af spændende mordmysterier og fortrinlige middage, alt sammen kombineret i én stor pærevælling af underholdende mystik og festlighed. Som deltagere tildeles I en rolle samt tilhørende personlige effekter og props, og under mordmiddagen er det karakterernes opgave at opklare mordmysterier ved hjælp af god fornuft, fantasi og indlevelse.
 En af deltagerne er selve morderen, og for denne gælder det om ikke at blive afsløret undervejs, men i stedet at lægge hindringer for de andre deltageres opklaring af mordmysteriet. Undervejs leder vi arrangementet i form af butleren James’ og kokken Soufflés tilstedeværelse og selvfølgelig Herbert selv, der igennem en videooptagelse vil sidde til bords med de inviterede.

Vær med til at opklare mysteriet og bring din indre Sherlock Holmes frem!

 

Vi starter kl. 17.15 Ankomst  velkomstdrink, introduktion og velkomst v. baronen samt Introduktion af baronens trofaste personale (skuespillere).
 
Ca. kl. 21:15 Kaffe serveres, mens bord-grupperne vælger kandidaten de tror har begået mordet og vinderholdet kåres.
 
Tilmeldte
28 /42
Tilmeldingsfrist
22.01.2024
Tidspunkt
02.02.2024 kl. 17.15 - 02.02.2024 kl. 22.15
Sted
Ved Møllen, Køgevej

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.