Klubmodul henter siden
Indiana Jones 5, popcorn og sodavand
Tilmeldingsfrist er overskredet

Tag med personaleklubben i biffen og se det sidste kapitel af Indiana Jones-sagaen. Med Harrison Ford og Mads Mikkelsen på rollelisten.

Vi har booket den store sal i Moviehouse, så der er plads til jer alle.

Vi har lavet en god aftale med bif-billet, stor skovlfuld popcorn og en sodavand / øl til at skylle det hele ned med, til bare 100 kr. for det hele som medlem, og 150 for ikke-medlemmer. 

Indiana Jones and the Dial of Destiny

På vej mod en ny æra... eller mere konkret pension, så prøver Indy at finde sin plads i en verden der synes at udvikle sig hurtigere omkring ham, end han selv synes godt er,
De gamle nazi-rivaler får vist deres ansigt igen, og endnu en gang er det tid til at fatte hat og pisk (samt pistol, og evig frygt for slanger) og drage på nye eventyr i det sidste kapitel af Indiana Jones, og med Harrison Ford i hovedrollen, sammen med Mads Mikkelsen. 

Du bør ikke misse oplevelsen af et nyt stort eventyr på det store lærred. Denne gang i sal 1, den største i Moviehouse, fyldt op med medlemmer af personaleklubben. 


Se traileren: 

Du kan klikke her og se traileren

Tilmeldte
139 /140
Tilmeldingsfrist
21.06.2023
Tidspunkt
29.06.2023 kl. 19.00 - 29.06.2023 kl. 21.40
Sted
Movie House Ringsted

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.