Klubmodul henter siden
The wall Part 5
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Der er plads på ventelisten. Du kan tilmelde dig, når du er logget ind

Så er den her endelig!

Tag med Personaleklubben på tur til Østre Gasværk og oplev The Wall som musical
Vi kører fra og til Ringsted i bus, med lækker forplejning undervejs - både vådt og tørt

Få en uforglemmelig oplevelse, når Østre Gasværk Teater slår dørene op til ANOTHER BRICK IN THE WALL, PART 5 og præsenterer det episke album for første gang nogensinde som teater. Albummet fra 1979 har solgt flere end 30 millioner eksemplarer og står den dag i dag som en milepæl i rockhistorie. Det bliver en spektakulær teateroplevelse i verdensklasse.

Østre Gasværk Teater har sikret sig rettighederne til Another Brick in THE WALL, Part 5 og bliver dermed det første teater i verden, der får lov til oversætte det eviggyldige album til teaterformatet professionelt. Albummet fra 1979 har solgt flere end 30 millioner eksemplarer og står den dag i dag som en milepæl i rockhistorien.

Som titlen på forestillingen, Another Brick in THE WALL, Part 5, antyder, kommer forestillingen i forlængelse af de tre sange Part 1, 2, 3, der er at finde på albummet, og Part 4, der blev opført som opera i Montreal for år tilbage. Med Another Brick in THE WALL, Part 5 opsættes en spektakulær forestilling med enestående design på et internationalt niveau, der vil komplimentere det fantastiske lydtæppe og eminente tekster, der kendetegner det legendariske album.


Tilmeldte
30 /30
Tilmeldingsfrist
31.10.2023
Tidspunkt
23.11.2023 kl. 17.00 - 23.11.2023 kl. 23.53
Sted
Østre Gasværk

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.