Klubmodul henter siden
The wall Part 5
Tilmeldingsfrist er overskredet

Så er den her endelig!

Tag med Personaleklubben på tur til Østre Gasværk og oplev The Wall som musical
Vi kører fra og til Ringsted i bus, med lækker forplejning undervejs - både vådt og tørt

Få en uforglemmelig oplevelse, når Østre Gasværk Teater slår dørene op til ANOTHER BRICK IN THE WALL, PART 5 og præsenterer det episke album for første gang nogensinde som teater. Albummet fra 1979 har solgt flere end 30 millioner eksemplarer og står den dag i dag som en milepæl i rockhistorie. Det bliver en spektakulær teateroplevelse i verdensklasse.

Østre Gasværk Teater har sikret sig rettighederne til Another Brick in THE WALL, Part 5 og bliver dermed det første teater i verden, der får lov til oversætte det eviggyldige album til teaterformatet professionelt. Albummet fra 1979 har solgt flere end 30 millioner eksemplarer og står den dag i dag som en milepæl i rockhistorien.

Som titlen på forestillingen, Another Brick in THE WALL, Part 5, antyder, kommer forestillingen i forlængelse af de tre sange Part 1, 2, 3, der er at finde på albummet, og Part 4, der blev opført som opera i Montreal for år tilbage. Med Another Brick in THE WALL, Part 5 opsættes en spektakulær forestilling med enestående design på et internationalt niveau, der vil komplimentere det fantastiske lydtæppe og eminente tekster, der kendetegner det legendariske album.


Tilmeldte
23 /40
Tilmeldingsfrist
06.06.2023
Tidspunkt
23.11.2023 kl. 17.00 - 23.11.2023 kl. 23.53
Sted
Østre Gasværk

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.