På kurset tager
vi i fællesskab fat på hvad er en god salat. Vi rører dressinger fra
bunden og bager lækkert brød til at fuldende smagsoplevelsen.
Hvad skal vi arbejde med?
- Den gode sammensætning af råvarer
- De 5 grundsmage: surt, salt, sødt, bittert og umami
- Krydderier
- Farver
- Konsistens
- Frugt og grønt i forening
- Dressinger fra bunden
- Bønner og linser
- Bagning med grøntsager og frugt
Forløbet
Her gør vi op med ensformige salater uden
variation. Sammen skaber vi sprudlende, skønne, smukke salater i alle
regnbuens farver.
Vi skal arbejde med spændende sammensætninger af
frugt og grønt i salaterne, tilberede dressinger fra bunden, bruge
friskost og friske krydderurter, tilberede kornsalater og ikke mindst
bage spændende og sundt brød fyldt med lækre grøntsager og frugt.
Vi
snitter, hakker, koger, steger og bager! Resultatet skal opleves! Du
vender hjem med ny inspiration til glæde for både dig selv, din familie
og dine venner.
Medbring gerne madkasse til madpakken.
Vin/øl/saft og kaffe/te er med i prisen.