Klubmodul henter siden
Brunch og Juledekoration - 26. november
Tilmeldingsfrist er overskredet

Vi starter med brunch på Cafe Korn og kl. 11.20 går vi til Tinggade og laver vores dekorationer. Du vælger ved tilmeldingen om du vil deltage i brunch eller kun hos Malene. Hvis du deltager uden brunch er det kl. 11.30 hos Malene.

MaLene Blomster sørger for al hvad du skal bruge for at kunne lave din juledekoration og adventsdekoration/-krans. 

Så du skal egentligt bare møde op og være klar til 3 hyggelige timer. Har du et specielt fad eller nogle specielle lys tager du bare dem med - men som udgangspunkt bør der være alt, hvad du kan forstille dig der skal bruges til at lave hyggelige dekorationer. Vi starter med kort intro til det at lave dekorationer ca. 20 minutters tid så vi kan "grundprincipperne"
 
I prisen for kurset er 1 dekoration, 1 adventskrans og 1 dørophæng - du  kan også vælge at lave 2 dekorationer og 1 dørophæng. Der er ikke frit valg overalt i lokalet - inden vi starter gennemgås f.eks. hvilken størrelse lys der er med i den pakke du har betalt.
Ønsker du at lave  flere dekorationer og/eller kranse afregnes direkte med MaLene  Blomster. Det foregår i butikkens "baglokale".
 
 
Tilmeldte
9 /10
Tilmeldingsfrist
21.11.2023
Tidspunkt
26.11.2023 kl. 10.00 - 26.11.2023 kl. 14.30
Sted
MaLene Blomster, Tinggade

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.