Klubmodul henter siden
Spirituelt event 26. september
Der er desværre ikke flere ledige pladser

Der serveres i en pause en sandwich. Pausen er ca. midtvejs i eventet og her serveres også kaffe, te og lidt sødt

Eventet er hos Renée Jagd og om eventet skriver hun:

Du får mulighed for at få clairvoyantiske budskaber til din Her & nu situation, få kontakt og budskab fra en af dine guider/ hjælpere i en guidet meditation, hvor fokus er at mærke hele dig i din intelligente krop. Der vil være en kort introduktion, om hvordan du kan lære at arbejde intuitivt og forstå din krop i din daglig dag.

Jeg åbner ligeledes op for de kære afdøde der er tilgængelige for at fortælle hvad de vil berige os med. De kære afdøde kommer med den største kærlighed, og har et stort ønske om at møde os, som dem vi er. Jeg kan aldrig garantere hvilken afdøde, jeg får kontakt med i et større forum, og heller ikke at alle tilstedeværende får kontakt til en af de afdøde.

I kontakten med universet har vi ingen magt. Vi lader os blot være åbne og modtagelige overfor de budskaber, der måtte komme.

Den åndelige verden er desuden meget humoristiske, hvilke ofte kommer til udtryk ved denne type af arrangementer.

Renèe arbejder med mennesker der ønsker personlig udvikling, afdøde kontakt og selvstændige der ønsker at vækste deres virksomhed. Hun har i flere år arbejdet som medie med en meget stærk afdøde kontakt, som clairvoyant og healer. Hun tilbyder både 1:1 seancer, uddannelser, kurser, events og arrangementer både online og fysisk i Tinggade.Renée udtaler ” Mine kunder får redskaber til at forstå og styre deres følelser og ikke mindst de blokeringer, som begrænser dem i at leve det liv de ønsker”. Jeg arbejder med livs-essens, udvikler dine største potentialer og lære dig hvordan du kan være din egen medspiller i dit liv. Jeg har altid elsket at hjælpe andre mennesker og det er for mig vigtigt, at gøre en kærlig forskel i menneskers liv samt bidrage til udvidelse af vores fælles bevidsthed.  
Jeg er kanal for universet, så jeg kan give dig værktøjer til at forstå dit liv herunder betydningen af dit mindset. Ved hjælp af den åndelige verden kan det at have en session eller deltage på mine kurser være DET transformerende møde der for mange mennesker gør, at de mærker sig selv på nye måder og efterfølgende står stærkere i sig selv. Det er for mig magisk, at jeg ved at arbejde med mit største og mest naturlige talent, kan gøre en forskel for så mange mennesker.  
Jeg har selv været igennem en større personlig udvikling igennem en del år, som gør at jeg er blevet bedre til at leve i overensstemmelse med min spiritualitet. Jeg ser min personlige udvikling som helt essentiel for at kunne bidrage og være mønsterbryder på flere forskellige niveauer og jeg bruger denne erfaring i mit arbejde.
Som mange andre har jeg selv haft et anstrengt forhold til min fortid. Før jeg startede min egen personlige udvikling, havde jeg mange bekymringer led af frygt, stress og havde mange fysiske smerter. Jeg manglende simpelthen kontakt med min krop.  
Med udsigt til blandt andet flere operationer, stod det klart for mig, at den måde jeg tænkte om og behandlede min krop på, var et symbol på, hvordan jeg behandlede mig selv. Det gav anledning til at dykke dybt i mine egne tanker, følelser, mønstre og overbevisninger omkring mig selv.
Jeg fandt ud af, at det er muligt at konvertere dine indre begrænsninger, så de i stedet understøtter dit drømmeliv, uden at du skal knokle for at skabe resultater. Det er jeg, min rejse og min virksomhed et eksempel på.
Med udgangspunkt i mine egne erfaringer i de efterhånden mange uddannelser inden for personlig udvikling har jeg udviklet et koncept, der arbejder med en ny indgangsvinkel til at skabe varige transformationer i menneskers liv og jeg glæder mig til at kunne støtte endnu flere her i mine nye lokaler”.  Tilmeldte
25 /25
Tilmeldingsfrist
11.09.2023
Tidspunkt
26.09.2023 kl. 17.00 - 26.09.2023 kl. 20.00
Sted
Renée Jagd
Pris
130,00 kr.

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.