Klubmodul henter siden
Nattevagten 2 inkl. popcorn og sodavand
Tilmeldingsfrist er overskredet

Tag med personaleklubben i biffen og få et gys før alle andre med en forpremiere på Nattevagten, cirka 1 måned før den udkommer i biografen for alle andre. 

Vi har sammen med Moviehouse fået en aftale på plads, så du kan få lov til at se Ole Bornedals længe ventede opfølger til Nattevagten fra 1994.  Nattevagten 2 - Dæmoner går i arv er fortsættelsen på den utrolig populære film vi så tilbage i 1994. Filmen er pakket med store stjerne både fra den oprindelige film og andre - herunder Nikolaj Coster-Waldau, Ulf Pilgaard, Kim Bodnia, Fanny Bornedal, Paprika Steen, Sonja Richter, Alex Høgh Andersen m.fl.

Vi har igen lavet en god aftale hvor du både får en bif-billet, en skovlfuld popcorn og samt en sodavand / øl til at skylle det hele ned med, til bare 80 kr. for det hele som medlem, og 140 for ikke-medlemmer. 


NATTEVAGTEN 2

Gyserfilmen 'Nattevagten - dæmoner går i arv' (Nattevagten 2) er en fortsættelse til den populære danske film Nattevagten fra 1994. Det, der skete i kælderen på Retsmedicinsk Institut for knap 30 år siden er aldrig blevet glemt, og det er ikke tilfældigt, at Emma har taget jobbet som nattevagt samme sted.


Kom med ind i mørket til en stor dansk fil,m, lidt gys, og masser af oplevelser på det store lærred. Denne gang i sal 1, den største i Moviehouse.


Tilmeldte
118 /140
Tilmeldingsfrist
27.10.2023
Tidspunkt
02.11.2023 kl. 19.15 - 02.11.2023 kl. 22.14
Sted
Movie House Ringsted

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.