Klubmodul henter siden
Padel tennis - intro for begyndere
Der er desværre ikke flere ledige pladser


Denne eftermiddag er specielt designet til dig, der er helt ny ved Padel eller aldrig har prøvet det før. Er du nysgerrig efter, hvad al hypen handler om? Kom, lær de grundlæggende regler og få en introduktion til sportens basale slag.

I samarbejde med WAP Ringsted vil vi i løbet af 3 timer hyggeligt og på en nem måde introducere dig til:

  • Grundlæggende regler i Padel.
  • Banens struktur og hvordan den anvendes effektivt under serv og spil.
  • Basale slag med for- og baghånd samt serv.
  • En introduktion til point-systemet.

Vi gør det sammen med WAP Ringsted, gennem lidt opvarmningsøvelser, og generelt at "spille" sig til at lære de forskellige ting, og have det sjovt undervejs.

Vi sørger for forfriskninger og frugt for at holde energien oppe til introarrangementet

Vi vil på baggrund af af denne eftermiddag også forsøge at afklare om der er nogle af jer som har interesse i at kunne tilmelde jer nogle trænings-sessioner  som Personaleklubben i så fald ville arrangere. der vil du mere konkret lære flere detaljer om at spille Padel, og bruge det i nogle kampe for sjov efterfølgende. 

Hvad skal du medbringe for at deltage?

Kun et par indendørssko og komfortabelt tøj, der tillader fri bevægelse. Der er omklædningsfaciliteter og brusere til rådighed. Der vil være mulighed for at låne bat, ikke kun under dette arrangement, men også når du booker en bane hos WAP Ringsted i hverdagen. Du er også velkommen selvom du tidligere har prøvet at spille Padel, og blot ønsker en genopfriskning af spillet, eller vil hygge med kolleger. Men du skal være opmærksom på, at denne aften primært henvender sig til nybegyndere i Padel.

Du behøver ikke tidligere erfaring med Padel for at deltage. Vi er dog ret sikre på, at du vil være ivrig efter at spille igen, når aftenen er slut!


Tilmeldte
16 /16
Tilmeldingsfrist
16.10.2023
Tidspunkt
24.10.2023 kl. 16.00 - 24.10.2023 kl. 18.30
Sted
We Are Padel Ringsted
Pris
60,00 kr.

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.