Klubmodul henter siden
padel-træning for begyndere og letøvede Hold 2
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Der er plads på ventelisten. Du kan tilmelde dig, når du er logget ind

Bemærk: Dette er Hold 2! hvis du allerede er tilmeldt hold 1, så kan du ikke deltage på hold 2, med mindre vi mangler deltagere til at fylde op - det er for at sikre flest mulige får adgang til at prøve hold 1 og 2, og vi kan få afklaret interessen for at planlægge et træningsforløb på 5-8 gange henover vinteren.

Vi har glæden af at invitere dig til en hyggelig og aktiv dag med to timers Padel-træning - holdet består af 8 personer, og vi træner på 2 baner med 4 på hver.

Vi har sammensat en blanding af øvelser og kamptræning, hvor du  får mulighed for både at træne både grundlæggende teknikker, og optimere din bevægelse på banen og forståelse for spillet. Vi lover at holde fokus på at det både skal være en sjov, men også lærerig oplevelse, hvor du både kan udforske spillet, udvikler evner og gerne have et smil på læben bagefter.

Ingen bekymringer, hvis du ikke har eget udstyr! Vi sørger for, at I kan låne bats, så alle har mulighed for at deltage. Og efter al den energi, vi har brugt på banen, vil der være en forfriskende sodavand til alle for at slukke tørsten.

Vi starter ud med to datoer hvor man kan tilmelde sig en af dem, for at give folk mulighed for at få testet mulighed for mere konkret træning. Efter de to hold, så er det tanken at vi får afklaret efterspørgsel på disse hold, og aftale med WAP Ringsted og en træner, at måske sammensætte et eller flere hold henover vinteren. 

 Udover at få trænet og blive lidt bedre, så er fokus generelt også at få motion, lære noget nyt, og vigtigst af alt, tilbringe kvalitetstid sammen med kollegerne i personaleklubben i en afslappet og underholdende ramme. Så kom med, træd ud på banen, test jeres evner, og lad os skabe nogle sjove og lærerige øjeblikke sammen!

Vi glæder os til at se jer til en dag fyldt med padel, smil og godt selskab!


Hvad skal du medbringe for at deltage?

Kun et par indendørssko og komfortabelt tøj, der tillader fri bevægelse. Der er omklædningsfaciliteter og brusere til rådighed, og som nævnt bats du kan låne til træning og kamp. 


Special-tilbud i samarbejde med WAP (We Are Padel) i Ringsted - køb en startpakke til Padel inkl. denne trænings-session.


WAP tilbyder følgende start-pakke så du er godt i gang - prisen i alt er 1.199 kr.: 


 Valgfrit begynder bat:

Derudover inkluderes   

  • Protection 
  • 3x bold rør 
  • Greb
  • Din plads til Padel-træningen

 

Pris for pakken er 1199,- , og så skal du vælge den betalingsmulighed når du tilmelder dig "startpakke plus træning"


Tilmeldte
8 /8
Tilmeldingsfrist
27.10.2023
Tidspunkt
30.10.2023 kl. 15.30 - 30.10.2023 kl. 17.30
Sted
We Are Padel Ringsted

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.