Klubmodul henter siden
Ree SafariPark - 31. maj
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Dato: Fredag den 31. maj og hjem igen den 1. juni.

Kom en tur til Ree SafariPark med overnatning. Vi bor i Camel hytter som ligger ud til den asiatiske steppe hvor bl.a. – ja kamelerne går rundt. Men vi vil også måske kunne høre løvernes brøl, ulvenes hyl og abernes morgensang

Hytterne er uden toilet og bad – men der er kun ca. 50 meter til nærmeste toilet og bad. Der er 4 sovepladser med dyne og puder i hytten. Der vil derfor som udgangspunkt være 4 personer i hver hytte.

Du kan selv vælge at medbringe linned som er lagen, dyne- og pudebetræk samt håndklæde eller tilkøbe det ved tilmeldingen.

 

Vi starter fredag med afgang fra Ringsted kl. 12.00 i bus.

Kl. 15.30 forventer vi at være ved Ree SafariPark, hvor vi pt ikke ved om baggagen skal blive i bussen eller der er et sted i Ree, hvor den kan sættes - alternativt tager vi nogle trækvogne og har bagagen med rundt.

Kl. 16.00 er der en VIP guidet rundvisning i parken. Og faktisk følger guiden med os indtil kl. ca. 22.00. Eksklusiv bag kulisserne oplevelse med flere staldbesøg, flere dyrefodringer og walking safari.

På et eller andet tidspunkt holder vi spisepause og spiser i Café Bush Camp hvor der vil være forskellige pizzaer og drikkevarer.

Kl. 22.00 er vi derfor overladt til os selv og planlægger at lave bål og eventuel riste skumfiduser hvis stemningen er til det. Vi vil også få en lille snackpakke.

På et tidspunkt går vi i seng.

Næste dag altså lørdag er der morgenmad kl. 8.30 i Café Bush Camp. Bagagen finder vi igen et svar på.

Indtil kl. 11.00 er det på egen hånd. Men kl. 11.00 skal vi på Land Rover Safari – den tur tager ca. 30 minutter.

Så er du igen på egen hånd også omkring frokosten.

Kl. 13.30 skal vi på sidste tur nemlig Amerika Expressen – så kan du måske se det sidste lige inden turen igen går mod Ringsted.

Fordi kl. 15.00 kører bussen retur mod Ringsted hvor vi forventer at være omkring kl. 18.30


I bussen mod Ree SafariPark får du en goodieback og der vil være kildevand til alle. I bussen hjem vil der være kildevand.


Tilmelding refunderes ikke efter 23. marts 2024

Tilmeldte
44 /45
Tilmeldingsfrist
15.05.2024
Tidspunkt
31.05.2024 kl. 12.00 - 01.06.2024 kl. 18.00
Sted
Ree SafariPark

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.