Klubmodul henter siden
Det lille bryggeri - 12. april
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Der er plads på ventelisten. Du kan tilmelde dig, når du er logget ind

Kom til smagning og rundvisning hos Det Lille Bryggeri i Bringstrup. Vi skal smage 8 øl - hvilke vides ikke - og så får vi lille foredrag om Bryggeriet og rundvisning. Der vil også blive serveret til at spise under smagningen.

Du kan vælge om du vil køre med bus fra Ringsted og retur eller du sørger for transport selv.


Det Lille Bryggeri skriver selv:

Det Lille Bryggeri er et charmerende, lokalt mikrobryggeri beliggende i hjertet af Danmark. Grundlagt i 2005, har dette familieejede bryggeri formået at skabe en bred vifte af unikke øl og smagsoplevelser, der er blevet populære både lokalt og på tværs af landet.

Beliggende i et malerisk landskab, er Det Lille Bryggeri et resultat af passion og dedikation til ølbrygningens kunst. Med fokus på kvalitet og håndlavede produkter, benytter bryggeriet de bedste råvarer og traditionelle brygmetoder, samtidig med at de eksperimenterer med innovative smagskombinationer og teknikker.

Udvalget af øl inkluderer både klassiske og nyskabende varianter, såsom ale, sours, stouts, IPA'er, portere og sæsonbetonede specialiteter. Mange af deres øl er præget af en unik dansk karakter, hvilket gør dem særligt attraktive for ølkendere og entusiaster.

Det Lille Bryggeri er ikke blot et produktionssted for øl, men også et socialt samlingspunkt for lokalsamfundet og besøgende. Bryggeriet tilbyder guidede ture, smagsprøver og ølsmagninger, hvor gæsterne kan lære om brygprocessen, råvarerne og historien bag dette unikke bryggeri. Derudover er der ofte events såsom ølfestivaler, ølsmagninger, musikarrangementer, der bringer folk sammen i en hyggelig og afslappet atmosfære.

I en tid præget af store industrielle bryggerier er Det Lille Bryggeri et friskt pust af autenticitet og kreativitet. Det er et sted, hvor ølkultur og traditionelle værdier møder moderne innovation, hvilket skaber et unikt udvalg af øl, der appellerer til både ølnyderen og den eventyrlystne smagsrejsende.

Det Lille Bryggeri er 2 gange kåret til Årets Bryggeri af Danske Ølentusiaster dette er sket i 2020 & 2022.

Tilmeldte
34 /34
Tilmeldingsfrist
21.02.2024
Tidspunkt
12.04.2024 kl. 17.00 - 12.04.2024 kl. 21.00
Sted
Det Lille Bryggeri, Bringstrup

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.