Klubmodul henter siden
Herre-håndbold - mellemrunde
Der er desværre ikke flere ledige pladser

Mikkel Hansen, Niklas Landin og Mathias Gidsel er med når det danske herrelandshold skal forsøge at vinde EM i håndbold 2024.

For Håndboldfans er der mulighed for at se 3 landskampe i Hamborg og opleve den fantastiske stemning i Barclays Arena med plads til 15000 tilskuere. Danmark skal spille sin første mellemrundekamp mod en endnu ukendt modstander. Vi kommer til at sidde sammen med tusindvis af andre danske fans, der også vil støtte det Danske landshold til sejr.

Hvis Danmark bliver nr.1 i sin pulje skal vi møde nr. 2 fra pulje E som kan være Sverige, Holland, Bosnien eller Georgien. Hvis Danmark bliver nr. 2 i sin pulje skal vi møde nr. 2 fra pulje D som kan være Norge, Polen, Slovenien eller Færøerne.

Så ud over Danmarks kamp har vi også mulighed for også at se Sverige og Norge spille. 2 af outsiderne til titlen.

Der er afgang med bus fra Rådhuset via Rødby-Puttgarden til Barclays Arena i Hamborg. I turen er inkluderet bus tur/retur, drikkevarer samt en sandwich i bussen og selvfølgelig billet til hallen så vi kan se kampene

Tilmeldte
41 /41
Tilmeldingsfrist
15.01.2024
Tidspunkt
17.01.2024 kl. 08.30 - 18.01.2024 kl. 03.31
Sted
Hamborg, Tyskland

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.