Klubmodul henter siden
Foredrag: Undercover-agent René D Andersen 6 mart
Tilmeldingsfrist er overskredet

René Dahl Andersen har levet et usædvanligt farligt arbejdsliv som betjent og undercoveragent. 

Kom og hør et spændende foredrag, med et kig ind til en underverden ikke alle kender til eller hører om. Han tager dig/jer med ind i en verden af hårdkogte kriminelle og personer fra samfundets mørkeste afkroge.

Vi skal høre om hans liv som betjent i uropatruljen og undercoveragent, hvor moralen og loven ofte gled i baggrunden for de hårdhændede og udsatte betjente. Hvilken indvirkning det har og har haft på René som person at leve livet farligt og tæt med nogle af de mest hardcore kriminelle. 

Det er ualmindeligt og farligt.

Lidt om René:

René har mere end 12 års tjeneste bag sig, som narkobetjent samt mere end seks år som undercoveragent for både den danske og for udenlandske efterretningstjenester. 

Under overskriften ’Hærdet’ gemmer der sig et medrivende true-crime-foredrag med René Dahl Andersen, som er højt anerkendt og respekteret for sit arbejde – og specielt udvalgt til uddannelse hos FBI. Han har arbejdet i et hårdt miljø blandt kriminelle, hemmelige kilder og meddelere. Indimellem har hans arbejde været på kant med både retsplejeloven og straffeloven. Og arbejdet har flere gange kunnet koste ham livet.

Du kan med andre ord forvente et råt, ærligt, topspændende og lidt skræmmende foredrag. For det skal både handle om alt det gode i mennesket, og hvad mennesker kan være i stand til.

I prisen indgår sandwich og drikkevarer.

Foredraget afholdes ved minimum 40 deltagere

Tilmeldte
48 /100
Tilmeldingsfrist
20.02.2024
Tidspunkt
06.03.2024 kl. 17.00 - 06.03.2024 kl. 20.00
Sted
Café Ingeborg, Knud Lavard Center

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.