Klubmodul henter siden
Tinkas Juleeventyr - 7. december 2024
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Nissepigen Tinka er ikke som de andre nisser i Kongsby. Da hun får overrakt sin nisseamulet ved den årlige ceremoni som symbol på, at hun er en voksen nisse, skifter den ikke farve, som de andres. Her må hendes plejemor Nille gå til bekendelse og fortælle, at Tinka i virkeligheden er halvt nisse og halvt menneske.


Da rygtet spreder sig i Kongsby, bliver Tinka udstødt af de andre nisser, da de er overbevist om, at mennesker er farlige og upålidelige. 100 år tidligere blev nissernes julestjerne nemlig stjålet af et menneske, og sidenhen har nisserne ikke haft magiske evner. Derfor beslutter Tinka sig for at drage til menneskenes verden for at finde julestjernen, så nisserne kan få den tabte magi tilbage. Kun sådan kan hun igen føle sig accepteret i nissernes rige.


Forestillingen er anbefalet fra 6 år


I turen er inkluderet bus næsten lige til indgangen og den kører begge veje. Der serveres kildevand i bussen og en bolle med pålæg - på vejen ind. 

Vi forventer at ankomme til Tivoli kl. 11 og forestillingen er kl. 12.30 - du får billetten i bussen. Forestillingen slutter kl. 15.00 og bussen kører retur kl. 16.30. Så der er lidt "luft" til at kigge lidt rundt i Tivoli.

Bemærk, at du ved tilmelding kan vælge IKKE at tage bussen hjem - hvis du gerne vil gå rundt i Tivoli og kigge på lysene eller lign.

Afgang Ringsted Rådhus. 

 

Tilmeldte
32 /33
Tilmeldingsfrist
25.04.2024
Tidspunkt
07.12.2024 kl. 09.45 - 07.12.2024 kl. 18.00
Sted
Glassalen - Tivoli

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.