Klubmodul henter siden
Bernstorff Slotshave - 29 juni
Tilmeldingsfrist er overskredet

Vi bliver hentet ved Rådhuset, Sct. Bendtsgade 1 kl. 8.00

På vej dertil kan du nyde en kop kaffe/te, vand og en bid brød, mens du hygger med dine kollegaer.

Er du nysgerrig på, hvad der gemmer sig af skatte i Bernstorff Slotshave, og trænger du til kultur og forkælelse, så kom med til Historisk rundvisning og afternoon tea i Dronning Louises tehus.

Når forårsvejret for alvor gør sit indtog er det tid til at opleve nogle af de mange skatte i den sydvestlige del af Bernstorffsparken, og du har mulighed for at tage med Marianne på en historisk og nutidig rundvisning i og omkring Dronning Louises Tehus. Du vil blandt andet opleve Æblekvarteret, Avlsgården og gartneriet med det smukke Paradehus. Få indsigt i parkens skjulte skatte og høre om parken og dens beboere op gennem tiden med vægt på Dronning Louises og Christian d. 9´s færden og indflydelse på stederne. Omdrejningspunktet for hele turen er selvfølgelig Dronning Louises Tehus og Rosenhaven.

Efter historisk fortælling serveres afternoon tea, næsten som Dronning Louise fik det serveret, hvilket fint indrammer begivenheden. Afternoon tea består af ét glas bobler, te ad libitum, fingersandwich, scones, samt et udvalg af kager. Vi får serveret te af forsølvede tepotter og porcelæn fra 1880-1950, så vi får den ideelle historiske oplevelse.

Kl. 13 henter bussen os og vi kører mod Ringsted igen.

Turen gennemføres ved minimum 20 deltagere

Tilmeldte
26 /35
Tilmeldingsfrist
21.06.2024
Tidspunkt
29.06.2024 kl. 08.00 - 29.06.2024 kl. 14.00
Sted
Dronning Louises Tehus

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.