Klubmodul henter siden
Rundvisning Assistens Kirkegård - 6 juni
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Igennem mere end 250 år har københavnerne begravet deres døde - kendte som ukendte - på Assistens Kirkegård. I dag er kirkegården et af Nørrebros mest interessante og frodige grønne områder, hvor både lokale og turister søger hen, når solen skinner. Samtidig fungerer en del af kirkegården fortsat som begravelsesplads, hvor flere hundrede kister og urner nedsættes hvert år.

Assistens Kirkegård i København emmer af både den store og de små historier, som de døde repræsenterer. Her er tusinder af gamle, bevaringsværdige gravsten sat over markante personer fra de sidste århundreders danmarkshistorie - med H.C. Andersen og Søren Kierkegaard som de mest kendte.

Men også gravene for folk som fysikerne H.C. Ørsted og Niels Bohr og - tættere på vor egen tid digteren Michael Strunge, Dan Turell og sangeren Natasja Saad gør Assistens Kirkegård til et spændende sted at besøge.

Rundvisningen tager ca. 1½ time, der vil være lidt tid til selv at udforske kirkegården. Tag derfor de gode sko på og tøj efter vejret.

Vi kører i bus fra Rådhuset kl. 14.30, kl. 18.30 går turen retur til Ringsted. På hjemturen vil der kunne nydes en sandwich.

I bussen vil der være drikkevarer begge veje.

Turen gennemføres ved minimum 20 tilmeldte. 

Tilmeldte
31 /40
Tilmeldingsfrist
20.05.2024
Tidspunkt
06.06.2024 kl. 14.30 - 06.06.2024 kl. 19.30
Sted
Assistens Kirkegård

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.