Klubmodul henter siden
SalatTøsen incl. spisning - 10. september
Der er desværre ikke flere ledige pladser

I samarbejde med ”Mette Maries Køkken” i Sorø arrangerer vi nu en hyggelig aften med spisning og kombineret foredrag og showcooking v/ SalatTøsen. Her deltager altså andre end kun medlemmer af Personaleklubben.


Arrangementet starter kl. 18.00 med fællesspisning af et skønt grønt måltid kreeret af Mette Marie af lokale friske råvarer, efterfølgende foredrag kl. 19.00-22.00. 

Prisen inkluderer maden, vand, kaffe og the. Maden serveres ved bordene og buffet. Dagen derpå modtager du også opskrifter på alle SalatTøsens serveringer. Vi åbner dørene kl. 17.30, og arrangementet slutter kl. 22.00. Vin, saft og øl kan tilkøbes på aftenen - men det betales også af klubben.


Om foredraget;
På SalatTøsens kombineret foredrag og showcooking ”Det sprøde salatkøkken” giver vi dig værktøjerne til at løfte dit salatkøkken til et helt nyt niveau. Du får redskaberne til at komme i gang, så du kan begynde din rejse ud i salatens og grøntsagernes finurlige verden – uanset om du er øvet eller nybegynder.

Showet på 3 timer (inkl. pause) byder på inspiration til alle sanserne. Showcooking, tips & tricks og værktøjer til en nem hverdag med flere grøntsager. Vi arbejder med 60:20 princippet! Bruger du 60 minutter i weekenden på at preppe, skal du blot bruge 20 minutter i en travl hverdag på at lave en salat, der er både frisk, bæredygtig og spækket med smag! Deraf 60:20. Showet, der er plantebasseret og glutenfri, varierer med årstidernes skifte, derfor er serveringerne altid forskellige afhængig af, om sæsonen er forår, sommer, efterår eller vinter.


Bemærk der er IKKE fællestransport til stedet.

Tilmeldte
24 /24
Tilmeldingsfrist
29.08.2024
Tidspunkt
10.09.2024 kl. 18.00 - 10.09.2024 kl. 22.00
Sted
Mette Maries Køkken,
Pris
250,00 kr.

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.