Klubmodul henter siden
Vesterhave Vingaard - 9. august
Der er desværre ikke flere ledige pladser

Få en unik oplevelse, når du besøger en ægte dansk økologisk vingård, der har vundet flere guldmedaljer, internationale priser og kåret til Danmarks bedste vingård. Et besøg på vingården er spændende og muligt hele året.

Besøget og oplevelsen begynder med en guidet rundvisning i gårdens økologiske vin- og æbleplantage. Herunder historien om vingårdens plantesystemer samt drue-og æble sorter. Der vil være information om hvordan vinstokke og æbletræer passes økologisk og beskæres. Ikke mindst en fortælling om pergola opbindingen af vinstokke, som Vesterhavegården er ene om i Norden. Herefter en tur i den hyggelige vinkælder, hvor egetræsfadene ligger og hygger sig og gør vores vine til noget helt enestående.

Efter turen i marken mødes vi til vinsmagning med god mad dertil. Undervejs  fortæller vi gerne om vinens tilblivelse.  Der følger normalt 4 slags vinsmagninger med af vores top kvalitetsvine af vores udvalg af Hvidvin, Rosévin, Mousserende vin, Rødvin a la Ripasso typen og ikke mindst rødvin a la Amarone typen, samt dessertvine.  Besøget varer ca 2-3 timer. Med andre ord, behøver man ikke rejse længere syd på end til Karrebæksminde, for at opleve en ægte rigtig vingård!  

Ved tilmeldingen kan du vælge eventuel at hoppe på bussen ved Rådhuset, i Vetterslev, i Herlufmagle eller Næstved (Ringstedvej) - der kommer nærmere info om lige præcis hvor.


Tilmeldte
75 /75
Tilmeldingsfrist
01.07.2024
Tidspunkt
09.08.2024 kl. 15.45 - 09.08.2024 kl. 22.00
Sted
VESTERHAVE VINGAARD

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.