Klubmodul henter siden
Is-kursus 13. maj
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Der er plads på ventelisten. Du kan tilmelde dig, når du er logget ind

På kurset kommer vi til at lave en masse is og du lærer, hvordan du kan udvikle dine egne opskrifter så du får en dejligt cremet is uden krystaller.

Vi starter med at koge nogle iscremer, og mens de køler, fortæller Thorkil lidt om isens historie og noget teori. Her er der også mulighed for at få en sandwich og en sodavand.

Vi skal lave moderne italiensk mælkeis (gelato) og gammeldags flødeis, som vore oldeforældre lavede den. Vi skal også lave sorbet, som er lavet på bær eller saft og uden mælkeprodukter. Og så kommer vi til at lave is med chokolade, kaffe, kokos og hvad du nu har lyst til. Så du må meget gerne komme med forslag og evt. tage nogle råvarer med selv, hvis du har nogle særlige ønsker.

Vi afslutter med at smage alle isvarianterne, og måske bliver der også lidt til overs til at tage med hjem, så det vil nok være en god idé, at tage en bøtte eller to med.

www.boisen-is.dk

Tilmeldte
14 /14
Tilmeldingsfrist
18.04.2024
Tidspunkt
13.05.2024 kl. 17.00 - 13.05.2024 kl. 21.00
Sted
Skolekøkken Dagmarskolen
Pris
75,00 kr.

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.