Bemærk - hvis du deltog på brødkurset i 2023 så er der IKKE noget nyt - det er samme kursus.Oplev glæden ved at bage dit eget brød fra
bunden. Det giver lækre brød med masser af smag, som du ikke finder i
samme kaliber i supermarkedet. – Og så er det både let, sjovt og
billigt.
Hvad skal vi arbejde med?
- Bage- og ælteteknikker
- Gær
- Surdeje
- Fordej
- Koldhævning
- Brug af forskellige meltyper, korn og gryn
- Maling af eget mel i stenkværn
Forløbet
Dagen begynder med kaffe/te og en smagsprøve på
hjemmebagt brød. Vi gennemgår de forskellige teknikker og opgaver.
Bagefter skal du selv prøve kræfter med teknikkerne. Nogle af dejene er
forberedt i forvejen, så vi kan bruge tiden på at ælte og bage.
Når duften af friskbagt brød breder sig gennem køkkenet, gør vi klar
til at nyde resultatet af vores indsats: Lækkert nybagt brød med egne
rørte friskoste, røget kød og syltetøj samt kaffe/te.
Brød, juice og kaffe/te er med i prisen.
Du får opskrifter, surdej, fordej, friskmalet mel og poser med friskbagt brød med hjem.