Klubmodul henter siden
Sommer-padel - ekstra-turnering for alle niveauer
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Vi byder sommeren velkommen med en hyggelig eftermiddag til en ekstra omgang padel-turnering grundet efterspørgsel. Fokus er naturligvis at deltage (vinde) og at hygge sig sammen. Denne gang har WAP Ringsted tilbudt at der også er præmier til 1. og 2. pladsen, samt 3 præmier som der trækkes lod om blandt de øvrige 14 deltagere.

Sammen med WAP Ringsted vil vi i løbet af 1½ times tid afvikler en såkaldt Mexicano-turnering. Den fungerer således at holdene løbende sammensættes af en computer der mellem hver kamp, hvor vi spiller til 24  (hver person server 6 gange), kigger på point der er scoret og sammensætter holdene nogenlunde lige i niveau.  Det betyder at i løbet af et par kampe får vi sammensat nogle modstandere som alt andet lige matcher hinandens niveauer - samtidig med at vi har det sjovt. 

Når det er overstået, så er der ca. 45 minutters alm. kamp, hvor vi opdeler hold ud fra hvordan vi scorede point i mexicano-turneringen, så det igen bliver nogle hold der er rimelig ligeligt fordelt. 

Vi sørger naturligvis også for lidt pauser undervejs.


Vi kan desværre ikke slutte af med pølse og brød til dette arrangement, men der vil være chips, chokolade og en State-vand til deltagerne undervejs.


Så det er altså både Padel-turnering, hyggekamp bagefter, lidt præmier til 5 deltagere til bare 75 kr. - oven i det, masser af hygge, lidt motion, og sjov.


Turneringen gennemføres ved minimum 12 deltagere


Hvad skal du medbringe for at deltage?

Du behøver ikke andet end et par indendørssko og komfortabelt tøj, der tillader fri bevægelse. Der er omklædningsfaciliteter og brusere til rådighed. Der vil være mulighed for at låne bat, ikke kun under dette arrangement, men også når du booker en bane hos WAP Ringsted i hverdagen. 


Hvis jeg vil prøve det igen?

jamen, så meld tilbage at det skal vi have mere af, men husk også at vi har rabataftale med WAP Ringsted. Det betyder at du får 20% rabat når du booker en bane, du skal blot huske at angive rabatkoden (gælder KUN personaleklub-medlemmer) RKPF20


Tilmeldte
12 /16
Tilmeldingsfrist
22.06.2024
Tidspunkt
27.06.2024 kl. 15.30 - 27.06.2024 kl. 18.30
Sted
We Are Padel Ringsted
Pris
75,00 kr.

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.