Tag med på en sanselig rejse gennem syv nøje udvalgte vinter- og jule-øl i selskab med øl-eksperten Carsten Berthelsen. Vi smager, lytter og nyder – både gode øl, lidt rustikke tapas-retter og selvfølgelig Carstens levende fortællinger fyldt med viden, varme og humor. Han fortæller selv at til Ringsteds oplæg kan vi forvente følgende:
Når mørket falder tidligt, og kulden bider, samledes vores forfædre om varmen, lyset – og det gode øl. Denne aften hylder vi traditionen med vinter- og juleøl i mange nuancer: fra lette, friske bryg til dybe, krydrede klassikere. Kom og oplev syv særligt udvalgte øl – perfekte til vinterens mad, hyggelige stunder og små overraskelser på vejen mod jul.
Der serveres lidt tapas-retter tilpasset til at vi skal have øl, samt lidt salt til maven på bordene, og lidt kander med vand, skulle du pludselig få lyst til sådan noget (med vand mener vi dog ikke Heineken-øl, om end det næsten er det samme....)
Vi glæder os til en hyggelig aften med ny viden, gode smage, og spas med kollegaer.
Tapasplatte vil forventelig indeholde noget i stil med (kan blive ændret):
- miniburger med roastbeef
- minifrikadeller
- røste-kartoffel med hj.lavet skinkesalat
- serrano skine og 2 slags spegepølse
- dadler med bacon
- lidt forskellig ostestykker
- lidt salte nødder
- samt flute og smørpakke.