Klubmodul henter siden
Besøg på Fuglebjerg Kistefabrik - 6 marts
Tilmeldingsfrist er overskredet

Hos Fuglebjerg Kistefabrik er de stolte af at drive en sund forretning i konstant vækst, til trods for at de befinder sig i et marked, der forbliver stabilt, hvad angår efterspørgsel.

Hanne Elsner vil derfor gerne vise os rundt på fabrikken, hvor vi vil se udvalg af de forskellige kister og urner. Alle skal vi herfra en dag, og alle skal vi i en kiste.

Niels Pedersen fra Søgades Begravelsesforretning deltager også. Han vil fortælle lidt om, hvad bedemandens opgaver består af.

Vil vi på forhånd gerne selv bestemme, hvilken kiste og måske urne, vi kunne ønske os. Vil vi på forhånd gerne bestemme, hvordan selve begravelsen/bisættelsen skal foregå? Vil vi selv bestemme, hvilke salmer der skal synges? det og meget mere håber vi, vi er blevet så meget klogere på efter dette besøg.

Et noget anderledes event, men absolut et meget spændende event. 

Undervejs vil der blive serveret tapas med lidt at drikke, og der vil være rig lejlighed til at stille alle de spørgsmål, der må være.

Vi kører i egne biler, hvor vi kører fra Rådhuset, Sct. Bendtsgade 1 kl. 16.30.

Tilmeldte
17 /35
Tilmeldingsfrist
24.02.2023
Tidspunkt
06.03.2023 kl. 16.30 - 06.03.2023 kl. 20.30
Sted
Fuglebjerg Kistefabrik

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.