Klubmodul henter siden
Opera Tryllefløjten 16. maj 2024
Der er desværre ikke flere ledige pladser

Så prøver vi igen med en Opera nemlig Tryllefløjten.

Med i prisen er bus fra Ringsted t/r


Afgang fra Ringsted Rådhus kl. 17:30  – der serveres en sandwich og noget at drikke på turen.
Der er intro til forestillingen ca. ½ time inden i foyen.
Operaen starter kl. 19.30 – forestillingen tager 2 timer og 40 minutter.
Forventet retur i Ringsted ca. 23:30 – 23:45


Beskrivelse:

Magiske og overnaturlige hændelser hører til i et rigtigt eventyr, og Tryllefløjten er ingen undtagelse. Oplev Mozarts fantasifulde syngespil i en spektakulær og sprælsk iscenesættelse.

Mozarts melodispækkede og mest populære opera udspiller sig her i en ekspressionistisk 1920’er stumfilmsæstetik. Forestillingens syrede univers er tilsat håndtegnet videoanimation: Nosferatu møder Monty Python møder wienerklassisk opera. De visuelle sceniske greb suger publikum ind i herligt bizarre universer, både hårrejsende og hjertevarme, alt sammen godt hjulpet på vej af Mozarts fantastiske musik. 

For at få hinanden og den store kærlighed må Tamino og Pamina gennemgå farlige prøvelser iscenesat af den vise Sarastro. Hans dødsfjende, den ondskabsfuldt vrede Nattens Dronning, spinder sine ødelæggende rænker. Magisk musik fra klokkespil og tryllefløjte tilkalder eventyrlige væsener, der får de unge gennem prøvelserne, og Taminos hjælper, Papageno, får naturligvis også sin Papagena, som det sig hør og bør i et eventyr.

Denne forrygende opsætning af Tryllefløjten har begejstret et bredt publikum siden premieren på Komische Oper i Berlin. Det er en underholdende forestilling både for store og små, for garvede Mozart-elskere og for dem, der leder efter et godt sted at begynde. 

Tryllefløjten synges på dansk med danske og engelske overtekster.

Indskrevet 7-3-2024 - betaling for deltagelse refunderes hvis billetter bliver solgt.

Tilmeldte
50 /50
Tilmeldingsfrist
01.05.2024
Tidspunkt
16.05.2024 kl. 17.30 - 16.05.2024 kl. 23.29
Sted
Operaen - stor scene

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.