Klubmodul henter siden
Træningsforløb for Padel - for let øvede
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Der er plads på ventelisten. Du kan tilmelde dig, når du er logget ind

Så er vi også klar med et træningsforløb for dig som allerede har prøvet padel mere end 10-12 gange. 

Vi er glæder os over at kunne præsentere et eksklusivt træningsforløb, der strækker sig over 8 spændende og udfordrende sessioner, startende den 9. januar 2024 og de efterfølgende 7 tirsdage, hver 14. dag..

Træningsdatoer er således: 9. januar, 23. januar, 6. februar, 20. februar, 5. marts, 19. marts, 2. april og 16. april.

Dette er din chance for at få repeteret grundlæggende færdigheder, samt mere udfordrende slag, taktik mv. i Padel Tennis, mens du har det sjovt sammen med kollegaer fra Ringsted Kommunes Personaleklub. 

Vores træner er erfaren til at sammensætte træningsforløb på baggrund af den enkelte gruppe og deres niveauer. Han er klar til at guide dig igennem hvert trin af læringsprocessen, og sikre, at du får mest muligt ud af hvert enkelt træningspas. Han tror på, at læring sker bedst i et støttende og motiverende miljø, og det er præcis, hvad vi stræber efter at skabe i det her forløb, udover at have et smil på læben og hygge os sammen..

Vi tilbyder plads til til 4 spillere i første omgang, holdet vil være det samme alle 8 gange, så du tilmelder dig for alle 8 gange og skal betale for dem alle på én gang som med vores øvrige motionshold. 
Der er derfor også en forventning fra dine holdkammerater om at du deltager, så i kan få den bedste og sjoveste oplevelse med træningsforløbet sammen. 

Deltagerbetalingen for dette unikke træningsforløb er kun 100 kr. pr. gang, hvilket i alt bliver 800 kr. for alle 8 sessioner. Det er en lille pris at betale for at booste dine Padel-færdigheder,have det sjovt, og få nogle gode padel-kampe.

Så hvad venter du på? Tilmeld dig nu og tag det første skridt mod at få endnu mere erfaring med den sjove og tilgængelige Padel-sport. Vi glæder os til at se dig på banen!


Hvad skal du medbringe for at deltage?

Kun et par indendørssko og komfortabelt tøj, der tillader fri bevægelse. Der er omklædningsfaciliteter og brusere til rådighed, og bats du kan låne til træning og kamp.

Tilmeldte
4 /4
Tilmeldingsfrist
19.12.2023
Tidspunkt
09.01.2024 kl. 15.00 - 16.04.2024 kl. 17.00
Sted
We Are Padel Ringsted
Pris
800,00 kr.

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.