Klubmodul henter siden
Afdeling Q: Den Grænseløse (inkl. popcorn)
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Der er plads på ventelisten. Du kan tilmelde dig, når du er logget ind

Tag med personaleklubben i biffen og få en forpremiere på det næste kapitel i Afdeling Q-serien. Vi viser den et lilel måned før alle andre kan smutte i biiffen og se den. 

Vi har sammen med Moviehouse fået en aftale på plads, så du kan få lov til at se Hvad Jussi Adlers bog "Afdeling Q: Den grænseløse" kan tage sig ud på det store lærred. På rollelisten finder vi bl.a. Ulrich Thomsen, Rasmus Bjerg, Søren Malling, Joakim Fjelstrup, Marina Bouras og en række andre gode, store danske navne. 

Vi har igen lavet en god aftale hvor du både får en bif-billet, en skovlfuld popcorn og samt en sodavand / øl til at skylle det hele ned med, til bare 90 kr. for det hele som medlem, og 150 for ikke-medlemmer. 


I ’Den Grænseløse’ sendes Rose til Bornholm til en afskedsreception for en af Mørcks gamle venner og tidligere politi-kollegaer, som ender uforventet. Det bliver starten på en rejse ind i Roses traumatiske fortid.

Billetter, Popcorn og drikkevarer udleveres fra kl. 19.00 - filmen starter kl. 19.30 - Det er som altid ikke-nummererede pladser, men bare rolig, vi plejer altid at få tingene til at gå op med god høflighed når I skal sidde sammen.


Tilmeldte
140 /140
Tilmeldingsfrist
04.01.2024
Tidspunkt
11.01.2024 kl. 19.00 - 11.01.2024 kl. 21.30
Sted
Movie House Ringsted

Seneste forum indlæg

Se forum

Kalender

Her finder du kommende arrangementer og aktiviteter i foreningen. Se hele oversigten ved at klikke på 'Se kalender' herunder.

Se kalender

Seneste nyheder

Ringsted Kommunes PersonaleklubSct. Bendtsgade 1 4100 Ringsted Tlf.